Πληροφορίες Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα

άνω των 70 ευρώ είναι δωρεάν. Για αγορες μικροτερες των 70 ευρώ το κοστος ειναι 5 ευρω.

Αποστολές κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες για Κύπρο και σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης  ειναι 5 ευρω.

Αν η παραγγελία σας γίνει Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, θα προωθηθεί την επόμενη μέρα από το κατάστημά μας. Αν η παραγγελία σας γίνει Σάββατο-Κυριακή ή σε περίοδο εορτών θα προωθηθεί την πρώτη εργάσιμη μέρα, με σειρά προτεραιότητας. Μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.

Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται αποκλειστικά με Ταχυμεταφορικές εταιρείες (Courier-ACS). Οι αποστολές στην Κύπρο και τις υπόλοπες Ευρωπαικές χώρες και Κύπρο γίνονται με την ταχυμεταφορική υπηρεσία EMS (Express Mail Service) των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php54) in Unknown on line 0